V únoru sem ji koupil. Tento týden složil a poprvé nastartoval. Oproti staré sekačce je to BMW. Už se nemůžu dočkat, až pořádně vyroste tráva. Zobrazit celou recenzi
AL-KO 520 BR
Benzínová sekačka s pojezdem - Sekačka rotační benzínová s pojezdem - Al-ko - benzínové - rotační - 51 cm - Pojezd - Mulčování - 2400 W S XXL „obutím“. Ideální pro velké plochy, pro vyšší trávu a členitý terén. Komfortní pohon zadních kol. Včetně kanystru a náhradního nože. Širší je lepší: Nové, široké „obutí“... více »
od 9 748 Kč
průměr z 76 hodnocení
64% | (49) | |
19% | (14) | |
11% | (8) | |
6% | (4) | |
1% | (1) |
vcelku slušná,ale červená řada je sice držší ,ale lepší Zobrazit celou recenzi
Jaromír Jakubec
Přidáno: 15. srpna 2011
Pokud už ji máte, kupte si k ní novinku od české firmy Abbecon :
TROJRAMENNÝ NŮŽ.
Všechny parametry poskočí vzhůru o třídu. Můžete při sečení zvýšit pojezdovou rychlost, motor běží stále ve stejných otáčkách a všechno je v koši a zahrada je čistá. Když najedete na velký kámen, žádná rána a ticho, jen varovné klepání. Klesá také citelně spotřeba paliva, díky rychlejšímu posečení dané plochy.
Anonym
Přidáno: 2. července 2011
vcelku slušná,ale červená řada je sice držší ,ale lepší
Za 13000 v Hornbachu bych ji nechtěl. Za 9170 v Elektro KAMIK je skvělá.
Naprosto skvělá sekačka navíc s krásným designem. Objednali jsme si ho nedávno po internetu, za dva dny nám došla bez jakéhokoliv poškození a mohli jsme začít pracovat. Musím říct, že trávník seká opravdu dokonale. Měli jsme už poměrně hodně vysokou trávu a i s tou si hravě poradila. Stroj se dostane do i těko dostupných míst, trávu můžete sekat i okolo stromů. Koš je opravdu prostorný a ukazatel jeho plnosti je opravdu praktický. Navíc má sekačk i funkci mulčování, díky níž si posekanou trávou můžete dokonce trávník hnojit. Manipulace s ní je hlavně díky vělkým kolečkům velmi jednoduchá, stejně tak ovládání. Zatím jsme s ní neměli žádné potíže, ale nemáme ji dlouho tak uvidíme v budoucnu.
Je to krasavec a plní funkci sekačky na 100%.
Helena Roupová
Přidáno: 31. května 2010
(Upraveno 31. května 2010)
Zakoupeno v NEČAS - zahradní technika
Zobrazuji 1 - 16 ze 16 recenzí