Bosch Rotak 37
Rotační elektrická sekačka - Elektrická sekačka - Bosch - elektrické - rotační - 37 cm - 1400 W Technická data pro: Bosch elektrická sekačka Rotak 37 Příkon 1.400 W Krouticí moment 21 Nm Šířka střihu 37 cm Žací systém Rotační nůž Hmotnost 10,7 kg Objem sběrného koše 40... více »
od 4 394 Kč
- Pozitivní (11) |
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- lehká, snadná manipulace mezi okrasnými stromy, snadné smontování sekačky, snadná obsluha
- menší koš
hmotnost sekačky skvělá, ovladatelnost a manipulace po zahradě super,
cena přijatelná
| Plnění koše: | Dostatečné |
| Startování: | Jednoduché |
| Kvalita posečení: | Výborná |
| Manipulace: | Výborná |
- zatím seče jako drak, je lehký, pohyblivý, nepříliš hlučný, má objem koše 40 l (stejně jako 34, který jsem měla předtím), silnější než 34
- do prostoru motoru se dostane suchá tráva, kterou nelze bez rozmontování krytu motoru odstranit - tj. předchozí zkušenost s Rotak 34,
- kde se též zlomil jeden uhlík, který se zlomit neměl - posuzoval odborník.
znovu jsem si koupila Bosch Rotak, protože z výše uvedených důvodů mi vyhovoval, zvláště pro můj typ zahrady s poněkud neurovnaným povrchem a občas přerostlou trávou. Ale je třeba na něj dávat pozor, nepřepínat jeho síly a respektovat rady a návod k použití.
- Dobrý výkon - zvládá i vysokou nebo mokrou trávu.
- Nízká hmotnost a rozumná manévrovatelnost.
- Dobře se přenáší.
- Snadno se nastavuje výška sečení.
- Koš by mohl být o trochu větší a lépe se vysypávat.
- Přední mřížka chlazení motoru se špatně čistí od pampeliškových semínek. (Nenechte si jako já odkvést pampelišky :-) )
Rozhodně doporučuji.
- - lehká a proto zvládne i náročný terén
- - velký výkon,poradí si i s 30cm vysokou trávou,bodláky,lopuchem
- - dobře se ovládá,držení spouště nijak neotravuje
- - jednoduše se přenáší,madlo je uprostřed těžiště sekačky
- - velmi skladná
- - tichá
- sběrný koš by mohl být větší
super cena,kvalita = Bosh rotak 37
- Prověřená značková el. sekačka.
- Dostupný servis.
- Cena odpovídá kvalitě.
- Závislá na vzdálenosti el. zdroje.
Elektrická sekačka Bosch je prověřená značka s dlouhou tradicí. Při zakoupení sekačky je potřeba si rozmyslet, jak dlohý přívodní kabel pořidit aby jeho délka vystačila při sekání trávy na vašem pozemku. Přívodní kabel je vhodný pořídit v provedení pastelové barvy, aby se nedal přehlédnout v trávě. Záleří i na průřezu jednotlivých žil kabelu, doporučuji se poradit s odborníkem podle délky. Sekačka je splehlivá a při pravidelném sekání trávy s ní budete spokojeni. Tráva se nesmí nechat hodně vyrůst, protože i při nastavení na nejvyšší výšku sekání se otvor do koše sekačky ucpává a i pojezd je značně těžkopádný. Sekačku po každém sekání doporučuji vyčistit a zkontrolovat dokud je nasekaná ještě nezaschlá a jde dobře odstranit. Je dobré také zkontrolovat rotační nůž a připadně jej nabrousit.
Zobrazuji 1 - 11 ze 11 recenzí