Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Bosch Rotak 40

Přidat recenzi

Rotační elektrická sekačka - Elektrická sekačka - Bosch - elektrické - rotační - 40 cm - 1600 W

Sekačka elektrická Bosch Rotak 40 Technické údaje - Druh, typ: Rotační sekačka - Výška střihu: 20 – 70 mm - Příkon: 1600 W - Šířka střihu: 40 cm - Nastavení výšky střihu:... více »

Kde koupit

15% (5)
12% (4)
3% (1)

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(11 z 11 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Se sekačkou Bosch Rotak 40 jsem velmi spokojen.Zvládne dobře i vysokou trávu tak jak je ve výčtu jejích vlastností uvedeno,pojezd je díky nízké hmotnosti snadný,nenamáhavý. Doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(12 z 12 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Bosch Rotak 40

Ověřený zákazník Albali.cz

Přidáno: 11. srpna 2011

(Upraveno 11. srpna 2011)

Zakoupeno v Albali.cz

• neobdržel jsem Bosch Rotak ale AL-KO cOMF.40E!
  • vÝHRADY K MONTÁŽI:
  • montáž zarážecího poklopu nemůže zvládnout na základě montážního návodu jen tak někdo-myslím tím část k upevnění per - silný, nervy dráždící úkon ¨nechápu,jak může výrobce žádat po novém uživateli takovou operaci.

Po prvním sečení trávy spokojenost - uvidíme, jak dlouho vydrží.

• Ne (3)
Ověřený zákazník Elektro Kamik

Přidáno: 7. srpna 2011

(Upraveno 7. srpna 2011)

Zakoupeno v Elektro Kamik

• Ze sekačkou jsem spokojen(lehká a tichý chod) a můžu jen doporučit.

Ověřený zákazník ePROTON.cz

JUDr.Petr Paldus

Přidáno: 6. srpna 2011

Zakoupeno v ePROTON.cz

• Kvalitní německý výrobek .
  • ----------------------------------------

Pevná konstrukce, tichá chod a pohodlná obsluha.

Ověřený zákazník domacitechnika.cz

Petrb

Přidáno: 3. srpna 2011

Zakoupeno v domacitechnika.cz

• lehký, výkonný stroj, dobře se s ním jezdí, dobře se drží. Po suché trávě nebyl znečištěný. Dobře odebírá trávu do koše, není hlučný.
  • kolečka nemají ložiska. Motor má uhlíky = potenciální místo poruch a kdo ví, půjdou-li objednat samostatně.

Příště si dám pozor na ložiska koleček.

Ověřený zákazník Televiznistolky.com

Přidáno: 20. července 2011

(Upraveno 20. července 2011)

Zakoupeno v Televiznistolky.com

• lehký
  • výkonný
  • dobré ovládání
  • dobře přenosný

produkt se použí velmi dobře

• Ano (3)
liskanet99

liskanet99

Přidáno: 8. srpna 2010

• nizka hmotnost
  • odesla po cca 3letech sekani (900m2) / 1x za tyden.

Znovu bych si tuto sekacku ani zadnou jinou z teto rady nekoupil pote co se zrejme neco po... na rotoru sekacky sem ji mel rozdelanou trava za tu dobu byla uplne vsude - sekacka je vubec nesikovne udelana ma spoustu zahybu, skvir... v kterych se drzi trava, hlina a kdyz to chcete vystrikat hadici tak to jen zatlacite jeste vic do vnitrnosti. Pred boskou sme meli take elektrickou zn. Hurricane bral sem ji jako ausus na hrube sekani - smutne, ale prezila 7x drazsi bosku.

• Ano (12)
Ověřený zákazník MADER.cz

Přidáno: 2. července 2010

(Upraveno 2. července 2010)

Zakoupeno v MADER.cz

• - pro tuto kategorii solidní výkon
  • - nízká hmotnost - dobře ovladatelný

doporučuji

Ověřený zákazník Aukro.cz

František Lasovský

Přidáno: 25. května 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Naprosto bezkonkurenční a neúnavný stroj,posekaný povrch je při použití sběrného koše jako vyluxovaný,při využití všech výšek sekání vždy naprosto stejnoměrný. .
  • Skvělá je i nízká hmotnost sekačky a snadná obsluha.
  • Pojistné tlačítko je dobře řešeno a umožňuje stisknutí i ženám s dlouhými nehty
  • Pokud je tráva hodně vlhká,je občas potřeba vyčistit otvor pro vyhazování posekané trávy do sběrného koše. To je "operace" na cca 5 sec.a nelze ji považovat za vadu.
  • Při sekání bez koše je potřeba ochranné víko lehce podložit aby měla posekaná tráva kudy lépe odcházet.
  • Pokud není tráva přerostlá je vše v pořádku i při základní poloze.

• Ano (11)
Pinky

Pinky

Přidáno: 13. května 2010

• Nízká hlučnost, šířka záběru, nízká hmotnost a dobrá ovladatelnost.
  • zatím jsem nezaznamenal žádnou, krom toho, že musíte dávat pozor na kabel, ale to hold k el. sekačkám patří ;-)

Oproti mé předchozí sekačce AL-KO Comfort 40 E je lepší zejména v ovladatelnosti a hlučnosti. Vřele doporučuji.

• Ano (2)

Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí