Gardena 380 Li
Vřetenová sekačka - Vřetenová elektrická sekačka - Gardena - elektrické - vřetenové - 38 cm - plast - Sběrný koš Typ sekačky: vřetenová Typ pohonu sekačky: elektrická AKU Záběr (cm): 38 Zpracování trávy: sběr do koše,zadní výhoz Doporučená plocha sečení (m2): 300 Min. výška sekání... více »
od 8 499 Kč
0% | (0) | |
8% | (2) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Gardena 380 Li
- perfektní střih, lehká manipulace, baterie vydrží pro celou zahradu (420m2)
- design sběrného koše (látkový), horší manipulace
výborná sekačka pro malé zahrady pro krásný krátký trávník.
| Plnění koše: | Dostatečné |
| Startování: | Jednoduché |
| Kvalita posečení: | Výborná |
| Manipulace: | Výborná |
- kvalita sekání
- lehká na manipulaci
- aku napájení - žádný benzín, žádný olej, žádný kabel
- kvalita sekání se projeví až po cca. 3. sekání
- hůře se čistí prostor nad vřetenem
- kolečka se kvůli výraznému vzorku hůře čistí
Se sekačkou jsem spokojen. Krabice byla vycpána vzduchovými polštářky - chválím. Jednoduché sestavení podle českého návodu. Kvalita zpracování dobrá. Mám nově založený trávník u novostavby a trochu problém s plevelem. Po 1. sekání jsem byl kvalitou sekání zklamán, po 2. je to již výrazně lepší. Je vidět že tato sekačka je dělána na pravidelné sekání každé 3-4 dny. Trávu sbírá výborně, z principu je dobrý přehled stavu naplnění a nic se neucpává. Poměrně lehká na manipulaci. Akumulátor vydrží opravdu cca. 400m2. Doufám že životnost bude alespoň 4-5 let - uvidíme. Celkově spokojenost a pro někoho kdo je připraven sekat opravdu pravidelně, je to určitě doporučeníhodný stroj.
| Plnění koše: | Výborné |
| Startování: | Jednoduché |
| Kvalita posečení: | Výborná |
| Manipulace: | Výborná |
- Vysoká kvalita posečeného trávníku.
- Vřetenovou sekačku již používám 18 let (ruční)
- Pro trávníky nad 400 m2 je nutné zakoupit náhradni baterii.
- Cena baterie je zatím dosti vysoká (cca 3500,- Kč).
Výrobek jsem si vybral z důvodu vysoké kvality posečeného trávníku.
S výrobkem jsem velmi spokojený.
Už jsem ho doporučil ostatním.
- Velmi šetrná péče o milovaný trávník
- Velmi nízká hlučnost (nedráždí sousedy ani v pozdních hodinách)
- Žádné tahání kabelu přes různé překážky a jeho nastavování
- Žádné dolévání benzínu/oleje z kanystru a jejich donášení
- Skladnost
- Poměrně široká kolečka, která omezují zajíždění až ke krajům trávníku a na krajích zůstává tráva delší, než bychom si přáli
- Pouze dvě kolečka, takže madlem sekačku stále přizvedáváme, abychom nevláčeli sběrný koš po zemi (když je koš plnější, tak je to docela těžké)
- Sběrný koš nemá žádný horní kryt, takže jak se zaplňuje, trochu lítá posekaná tráva zase ven
- Látkový koš je pro vysypávání horší na manipulaci než plastový
- Vyšší cena
S výhodami jsme počítali a byli za ně ochotni tu cenu zaplatit. Nevýhody jsme si uvědomili až/už při prvním sekání, snad to nějak natrénujeme, dodo a zase uvidíme růžově (tedy spíš zeleně)
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí