sekačka nemá nadarmo v názvu profesional..jednoduché ovládání..tjsem spokojený Zobrazit celou recenzi
GTM 460 SP1 SCH
Rotační benzínová sekačka - Mulčovací sekačka - GTM - benzínové - rotační - 46 cm - Pojezd - Mulčování - 2900 W Typ sekačky: rotační Typ pohonu sekačky: benzinová Výkon (kW): 2.9 Obsah motoru (cm3): 139 Záběr (cm): 46 Objem sběrného koše (l): 70 ... více »
od 7 790 Kč
průměr z 60 hodnocení
48% | (29) | |
30% | (18) | |
17% | (10) | |
2% | (1) | |
4% | (2) |
Příště už nebudu nakupovat podle vzhledu!!!!!!!!! Zobrazit celou recenzi
Používám krátce, ale první dojmy jsou skvělé, do této chvíle není co vytknout. Práce s touto sekačkou je příjemný relax. Posečení cca 800 m2 zahrady v mírně svažitém terenu s velkou rozmanitostí plochy a s již dost přerostlou trávou zabralo i s úklidem cca dvě hodiny. Mám za to, že jde o sekačku s velmi dobrým poměrem ceny oproti jejímu výkonu a konfortu práce s ní. Určitě doporučuji, pokud nemáte potřebu sečení v náročném terénu a na ploše nad 1500 m2.
| Plnění koše: | Výborné |
| Startování: | Jednoduché |
| Kvalita posečení: | Výborná |
| Manipulace: | Výborná |
Stanislav Tachman
Přidáno: 14. února 2012
Sekačku jsem si koupil loni o prázdninách. 2x jsem ji měl už v reklamaci (prasklé lanko - po 10 minutách práce - uznáno na záruku).
Zadřená převodovka - neuznáno na záruku - platil jsem za servis-opravu původní převodovky 1450,- kč ..... nechápu. Jak jsem četl ve více recenzích asi výrobní vada sekaček GTM.!!!!!
Hodně slabý motor!!!!!!!!!!!!!! a problém s naplněním koše i u suché trávy. Nedoporučuji, jsou lepší sekačky. Tahle se moc nepovedla.
Za ty prachy - nekup to, stejnou nabízí i Mountfield, ale v akci o 2 000,- dráž
Koupila bych ji znovu, i když má malé nedostatky, výborná ovladatelnost je na úkor toho, že se nedá doseknout až do kraje, kvůli velkým kolečkům. Vzhledem k tomu, že jsem zatím sekačku použila jen jednou, mile mě překvapila, jen se obávám přílišného množství plastu, no uvidíme jak bude odolný.
Dobrá sekačka, zatím posekala vše, (i trávu 40 cm, prvně vysoký stupeń, pak, sestřih na nízko). Cenově dobrá.
MICHAL
Přidáno: 30. června 2011
ZA TU CENU JE TO DOBRÁ SEKAČKA.
MÁM ZKUŠENOSTI S TORO A HONDA A TO V PROFI A GTM 460 BYLA PRO MĚ VOLBA POLOVIČNÍCH PENĚZ A VÍCE MÉNĚ STEJNÝMI VLASTNOSTMI, TAK ŽE POHO.
JEN JSEM ZVĚDAV JAK DLOUHO VYDRŽÍ KOLA,PLASTY A TO JEZDÍM BEZ KOŠE :D
Až dosud pro mne bylo sekání trávy s předchozí sekačkou na naší kopcovité zahradě utrpením. S "MTD GTM 460" jsem zatím sekal jen jednou, obvyklá dřina se však nekonala. Nemá to chybu.
Za ty peníze skvělý stroj o proti Moutfieldu. Sečení s touto sekačkou je radost, velký koš nemusíte často vysypávat a opravdu ho naplní.Také nastavení výšky sečení je velmi komfortní a jednoduché. Jednoduše se skláda madlo- rychloupínáky.
Velmi doporučuju. Martin
Anonym
Přidáno: 25. května 2011
Velice skvělá sekačka za výbornou cenu. Mohu jen vřele doporučit. Dostatek servisních míst po celé republice. A také je velice pěkná designově.
Až na ty odbyté návody bez kterých se člověk nakonec stejně obejde ( jen to trošku zdržuje a obtěžuje ) tak jsme maximálně spokojeni
Kamil
Přidáno: 1. května 2011
Prostě super, mohu jen doporučit.
Zatím jsme kosili dvakrát, skutečně startuje bez polévání sytiče, nastavení výšky sečení a rychlosti bez problémů.
Překvapivě nízká spotřeba benzínu.
Nebyl přiložen návod k obsluze a údržbě v českém jazyce.
Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí