velice příznivá cena v této kategorii,seká,mulčuje,sbírá,velice lehce se ovládá,díky pojezdu a velkým zadním kolům.Doporučuji právě pro tyto vlastnosti. Zobrazit celou recenzi
VEGA HW 48 SP
Rotační benzínová sekačka - Mulčovací sekačka - Vega - benzínové - rotační - 48 cm - Pojezd - Mulčování - 5000 W HWM 48 SP 5in1 HWM48SP VeGA sekačka motorová HWM48SP s pojezdem Vlastní pojezd: ANO Motor: 5 PS, 4-takt, OHV VeGA Výkon motoru: 3060 rpm, 4 PS Maximální výkon motoru:... více »
od 5 697 Kč
průměr z 77 hodnocení
54% | (42) | |
25% | (19) | |
9% | (7) | |
6% | (5) | |
6% | (4) |
Sekačka za tuto cenu dobrá. Zatím spokojenost. Jen jsem zjistil, že při opakovanm startování(po předešlém vypnutí) není potřeba nastavit sytič naplno, ale v mém případě stačí na polovinu. Jinak se motor přesytil a nenastartoval.
| Manipulace: | Dobrá |
Za tuto cenu slušný výkon. Nač kupovat značky. Vhodné i pro ženy. Příjemný tichý chod. Po rozbalení a dolití provozních kapalin, šlapala na první škubnutí.
| Kvalita posečení: | Dobrá |
| Manipulace: | Dobrá |
Kvalitní sekačka s dobrým výkonem za nízkou cenu.
| Kvalita posečení: | Dobrá |
| Manipulace: | Dobrá |
Kvalitní výkonná sekačka, super boční výhoz na velké plochy
PO DVOUHODINOVÉM SEČENÍ SPOKOJENOST,
POKUD TAKTO BUDE SEKAČKA FUNGOVAT, NEMÁM PŘIPOMÍNEK.
| Plnění koše: | Dostatečné |
Jana Dunková, okres HK
Přidáno: 20. února 2012
dobře ovladatelná i pro ženy, zatím(po jednom létě) se nic nerozbilo takže asi kvalitní..
Vybral jsem si sekačku,která má všechny funkce a byla za dobré peníze.Sekačka splnuje vše a doporučuji ji.
Tento produkt - motorovou sekačku jsem si vybral pro její širší použití, které také plně využvám a mohu jenn a jen doporučit, navíc cenová relace za ni je velmi přijatelná se srovnáním s jinými prodejci za podobný produkt
Standa Tauchman
Přidáno: 21. června 2011
Sekačku mám přes jeden rok a funguje opravdu dobře bez jediného klopítnutí. Mám záhradu cca 1200m2, takže každý týden se sekačkou sekám. Jsem s ní opravdu spokojený a mohu jen vřele doporučit.
SUPER MULČUJE.
tento produkt doporucuji vsem, kdo chce za malo penez hodne muziky.
Jakub.L
Přidáno: 17. června 2011
Sekačku jsem koupil začátkem dubna přes e-shop od firmy Elektromarket Jeseník. Chválím rychlost a profesionálnost.
Sekačku doporučuji všem co mají středně velké plochy na sečení a rádi kombinují sběr do koše s mulčováním. Jinak přerostlou trávu 30 cm posekala bočním výhozem bez problému.
uvidím po prvním sekání
Stroj je mohutný ale výkonem slabší, hodí se spíše na ne příliš hustou trávu,což mě zklamalo,při převzetí dopravce nechtěl počkat na zkontrolování zásilky a byly poškozeny utahovací umělohmotné šruby na madlech. příště si rozmyslím zda budu na podobné zboží využívat internet.
portulaca
Přidáno: 4. května 2011
dobře poseče a celkem i dobře posbírá trávu, ale asi bych tento produkt nedoporučila, neboť sekám sním už rok a půl a sekačka vypadá, jako by už měla tak ze 20 let! a to si jí hlídám a čistím. bohužel pojezd nefunguje už půl roku a náhradní nevím, kde sehnat - tráva roste a je třeba sekat!
Zatím za tuto cenu OK
Po sezóně se teprve uvidí jaké nedostaky jsou klíčové
Zatím bez zkušeností nedoporučuji
Jde o čínský výrobek
Milan Morávek
Přidáno: 2. března 2011
Sekačku mám od loňského jara. Jsem opravdu moc spokojen. Nechápu předchozí recenzi, že sekačka špatně sbírá trávu a plní koš, protože já mám pocity úplně opačný. Jelikož sekačku používím na chalupě, kde po čtrnácti dnech není problém mít 20cm vysokou hustou trávu. Tato sekačka si s ní bezproblému poradí. Všem kdo hledá sekačku za rozumnou cenu a v plný výbavě a dobrý kvalitě vřele doporučuji sekačku značky VeGA.
Kubát Jan, Pelhřimov
Přidáno: 5. července 2010
Po doporučení známého a přečtení několika recenzí jsem tento stroj zakoupil, doslova katastrofa, dlouho jsem neviděl neco tak nepřesně udělaného! šrouby na sebe nepasují, ale to by ještě šlo nějak upravit, co bylo horší asi po 30min sečení přestal jít pojezd, potřeboval sem dosekat tak jsem tlačil, ale po cca 1h jsem dal pauzu a pak už nešla vůbec nastartovat!! Odvezl jsem ji do servisu a tam mi řekli co prý chci od takového čínského šmejdu no to je přísup.
Robin Keler
Přidáno: 7. května 2010
V Klatovech není záruční opravna, a tak jsou navíc náklady na dopravu sekačky, do místa správky
Zobrazuji 1 - 36 ze 36 recenzí