Weibang WB 506 SKL
Rotační benzínová sekačka - Mulčovací sekačka - Weibank - benzínové - rotační - 50 cm - Pojezd - Mulčování - 3750 W Motorová sekačka WEIBANG WB 506 SKL je určena na středně velké až velké travnaté plochy. Její neskutečná výbava, design a kvalitní zpracování z ní dělají doslova perlu v této... více »
od 9 301 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Weibang WB 506 SKL
Anonym
Přidáno: včera, 17:34
- výkon,plní koš supr,celkové zpracování takový dělník na nic si nehraje a je velice obratná mezi stromy !!!!!
- Startování dobrý /pracuji s ni moje žena /
- když je plný koš tak se převažuje ,ale to je plný až to nejde vysypat naducaný
chtěl jsem jinou sekačku/měl jsem harry 10let odešel převod/ a také jsem chtěl jiný motor a KOHLER to asi splní niší spotřeba jak oleje tak benzínu
| Plnění koše: | Výborné |
| Startování: | Jednoduché |
| Kvalita posečení: | Výborná |
| Manipulace: | Výborná |
- - provedení
- - plnění koše i vlhkou trávou
- - silný motor s nízkou spotřebou
- - příznivá cena ND
- - asi jen absence autopilota
Vybíral jsem dle jiných recenzí a poměr výkon/cena je bezkonkurenční. To, že sekačka při plném koši začne mulčovat je PRAVDA. Nemám anglický trávník, ale vlhký, trávou porostlý kus pozemku u chalupy......
| Plnění koše: | Výborné |
| Startování: | Jednoduché |
| Kvalita posečení: | Výborná |
| Manipulace: | Výborná |
WB 506 SKL zahradní sekačka Weibang - YouTube
Představení zahradní sekačky Weibang WB 506 SKL s motorem Kohler. Bezproblému zvládne posekat naprosto mokrou trávu. Díky novým motorům lze sekat se stejným výkonem při menších otáčkách a tím se dá lehce šetřit palivo.
- - silný motor KOHLER XT-7 OHV, 9.5 Nm !!
- - robusně postavené šasi
- - výborné plnění koše - 70 l
- - skvělý vyhazovací nůž s třecí spojkou - unikát u sekaček
- - rychlost a váha tak akorát i pro mojí Marušku
- -nic, po prvním sečeni
Tuto sekačku jsem vybral na doporučení jak recenzí tak i servisáků, a udělal jsem dobře. Dnes první seč ještě loňské trávy (páč se stará sekačka na podzim rozpadla) jasně dokázala to co se o ní píše. Motor neměl absolutně žádný problém s 15 cm starou trávou a koš naplnila tak že nešel ani vysypat, po naplnění koše nejen že se motor nedusí jak se píše u různých pochybných značek ale začíná mulčovat!! Startuje na první škubnutí a co se týče spotřeby myslím že je na tom velice slušně.Takže absolutní spokojenost a ještě k tomu má skvělý zvuk.
Tomáš Uličný
Přidáno: 20. února 2012
- bezkonkurenční zpracování
- kvalitní sekačka
- vyvážená
- americký motor
- nevim
Weibang má soused, s Brigsem. Za ty peníze hodně muziky, životnost ještě nemohu posoudit. Snadný návod na složení, měl jsem to za 10 minut, obsluha nabude také složitá, podrobný návod. Obrovský sběrací nůž.
Honza Manych
Přidáno: 14. února 2012
- silný motor KOHLER COURAGE OHV 5HP
- systém 5in1
- super sbírá a plní do koše
Soused tuto sekačku má již necelé dva roky (pouze rozdíl je že má motor B&S), spokojený je nad míru. Během dvou sezón sekání žádný problém, pouze leje benzín a jednou ročně vymění olej + naostří kudlu.
Sekačka pry seče sbírá všechno, vysokou trávku, mokrou trávu, listí......prostě je to nezmar. Koš naplní tak, že to nejde ani pořádně vysypat :-).
Já jsem si však objednal minulý týden tuto samou sekačku pouze s jiným motorem (KOHLER COURAGE OHV 5HP). Na internetu a recenzích tento profi motor moc chválili. Jedná se o motor americké výroby s obrovským krouťákem, což je nejdůležitější při sekání sbírání trávy. Po sestavení sekačky a vyzkoušení v garaži jsem byl z motoru uplně nadšený. Krásný kultivovaný chod, motor není hlučný. Těším se na první sekání a hned se půjdu pochlubit sousedovi. Pozn.: motory jsou moje hobby :-)
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí