Sekačka výborně seká mokrou a vysokou trávu. Zobrazit celou recenzi
WEIBANG WB 536 SB V-DOV
Rotační benzínová sekačka - Mulčovací sekačka - Weibank - benzínové - rotační - 53 cm - Pojezd - Mulčování - 4500 W Travní sekačka Weibang WB 536 SB V-DOV WB 536 SB V-DOV Sekačky společnosti Weibang si získávají na trhu oblibu svou spolehlivostí, komfortem obsluhy a precizním dílenským... více »
od 12 340 Kč
průměr z 70 hodnocení
70% | (49) | |
23% | (16) | |
5% | (4) | |
1% | (1) | |
0% | (0) |
Sekačka výborně seká mokrou a vysokou trávu. Zobrazit celou recenzi
spolehlivost, přesnost. Je to sekačka s pojezdem a mulčováním s nejširším záběrem sekání.
| Plnění koše: | Výborné |
| Startování: | Jednoduché |
| Kvalita posečení: | Výborná |
| Manipulace: | Výborná |
+ doporučuji výrobek pro výkon a celoroční provoz bez potřeby ostření nože
David
Přidáno: 27. října 2011
(Upraveno 27. října 2011)
Tuhle sekačku všem doporučuji. Co tahle sekačka vydrží to je až neskutečně. Super stroj odzkoušeno na hektarů pozemku a půl roku nekoseny pozemek. Byla to makacka ale ta sekačka to vydržela.
Sekačka WB 536 S V-DOV je určena na středně velké až velké travnaté plochy. Její neskutečná výbava, design a kvalitní zpracování z ní dělají doslova perlu v této vyšší třídě travních sekaček s pojezdem. Sekačka WB 536 S V-DOV vyniká speciálním pevným a masivním ocelovým šasim. Velkou předností této sekačky je variabilnost použití 3 in 1, což znamená, že sekačka WB 536 S V-DOV umí sbírat posečenou trávu do koše, mulčuje a nebo může vyhazovat trávu bočním deflektorem ven. Tato poslední funkce se používá převážně na přerostlou trávu. Luxus této sekačce dodává profesionální 4-rychlostní převodovka, díky níž umíte pohodlně nastavit rych
Sekačku jsem nastartoval na první zatáhnutí,sekal jsem velmi
vysokou trávu (30-40cm) sekačka si s ní poradila bez větších problémů.Výhodou je kryt bočního výhozu na šroubek-i při sekání hodně vysoké trávy kryt pevně drží.Přední "nárazník" usnadňuje manipulaci(přenášení atd.)
Jinak sekačka celkem dost váží a možná by si zadní kolečka zasloužily větší průměr.
Každopádně bez váhání mohu doporučit!
Myslím, že je to silná, dobře vybavená sekačka za slušný peníz. Bohužel vyrobená v Číně, což se nikde neuvádí. Tak jen doufám, že s ní nebudou problémy. Objem motoru je 160 cc v prospektu se uvádí 190 cc jinak ostatní odpovídá nabídce. V dárečku byl filtr vzduchu, který neodpovídal tomu, který je v sekačce. Návod v českém jazyce není příliš kvalitní a přehledný. Montáž sekačky je celkem jednoduchá i když instalace pytle koše na drátěný rám vyžaduje trochu přemýšlení. Motor chytá na první zatažení a není hlučný. Sekačka hned od začátku trochu vibruje.
Celkově stroj ale budí dobrý dojem, uvidím až začnu sekat...
Pro koupi takto vybavené sekačky jednoznačně mluví cena, kvalitní dílenské zpracování a dobrý motor. Plusem jsou také její široké možnosti využití. (3 in 1)
Jako na každé zařízení, je třeba si chvilku zvykat a hledat optimální nastavení jak otáček tak rychlosti pojezdu. Nemluvě o získání jakého si citu pro obsluhu. (S jistou dávkou trpělivosti jsem posekal rozlehlou zahradu s travou vysokou kolem 30cm!)
Pro úpravu trávníku před domem jsem použil mulčování a výsledek vypadá báječně.
Pro lidi kteří potřebují se sekačkou často ručně couvat či jinak manipulovat ( ať už z jakého koli důvodu) se může zdát poněkud těžká. V takovém-to případě bych asi zvolil něco menšího.
Dan
Přidáno: 16. července 2011
Dobrá volba pro velký nečlenitý pozemek. Dnes bych ale volil WB506. Jedna rychlost pojezdu je dostačující,obratnost při sekání bude lepší.
Peťa
Přidáno: 8. července 2011
Dle doporučení prodejce je tato sekačka osazena nízkootáč. motorek s vyšším kroutícím motorem, prodejce garantoval možnost sekání vyšší trávy oproti nižší verze od stejného výrobce WB 506 SB /ta je vysoko otáčková/.Bohužel při sečení trávy nad 15cm se sekačka dusí, sečení na poloviční záběr. Měl jsem půjčenou WB 506 SB, to je traktor, před žádnou trávou se nezastaví, navíc cca o 3000 levnější, lehčí, záběr jen o 3 cm menší, velikost koše stejná.
Závěr: pro ty kteří nemohou sekat nízkou trávu nedoporučuji
Vemi tuto sekačku doporučuji pro její vynikající jízdní vlasnosti, manipulaci a celkový komfort při práci.
Má velmi silný motor, což se výborně hodí na mokrou a vysokou trávu (hned vyzkoušeno a videa opravdu nelžou).
Sečení a sběr do koše rovněž luxusní.
Investice do této mašinky se mnohonásobně vyplatí.
Kupujte a neváhejte. Není na trhu jenom masivně reklamou propagovaný Mountfield, jsou i jiné a daleko lepší a to hlavně v poměru cena/výkon.
Po předchozích zkušenostech se sekačkami Al-KO a Husq
jednoznačně doporučuji.
Takovou výbavu a výkon za takou cenu jiný výrobce nemá.
Při drsnějším sečení v terénu dojde občas k uvolnění
"zacvaknutých" spojů
Nejen pro sečení v terénu proto doporučuji :
- stahovacími páskami fixovat koš ke kovovému rámu koše
- držák indikátoru (vrtulky) fixovat malým šroubkem
- kontrolovat krytky matek kol (nová cca 50kč)
Po těchto drobných dodatečných úpravách zcela bez problémů.
Celkově jsem spokojen, sekačka splnila to co jsem od ní očekával, na žádné chyby jsem zatím nepřišel, funguje bezproblémově hned po vybalení z krabice.
Velice vyhodna cena .a vykon motoru u teto sekačky. Plus mulčovani,sekani a sber do koše.
Vladek
Přidáno: 1. března 2011
Sekačku mám rok seču s ní 2200 m2 plochy. Zatím musím uznat, že to byla perfektní volba.Sbírá i hustou mokrou trávu a to do plného koše. Vřele doporučuji.
Jirka
Přidáno: 20. února 2011
Nečekal jsem že za ty peníze se mě dostane do ruky takto výkonný a spolehlivý stroj. Pokud si budete chtít něco podobného zakoupit v Mountfieldu musíte připlatit minimálně 7000 Kč a to nebudete mít ani boční výhoz ani 4 stupňovou převodovku.
Sekačku Eiibang 536 V-DOV mám teprve týden a s ohledem na deštivé počasí jsem s ní sekal teprve krátce. Zdá se však, že svému účelu sekačka poslouží velice dobře a že stejně jako u motoru (B&S 750 Series) také u ostatních dílů sekačky je kvalita zaručena.
Zobrazuji 1 - 38 ze 38 recenzí