Poradna AL-KO 520 BR

Autor: | Vloženo: 02.05.2010 000 17:32 | Témata: Poradna AL-KO 520 BR

Lze koupit vyhazovací šachtu pro boční výhoz.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. května 2010

    Dobrý den, boční mulčovací kit (takhle to nazývají v návodu) je součástí originálního balení sekačky. Momentálně je sekačka v akci v Baumaxu za 9990kč.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)
    • Anonymní uživatel

      6. května 2010 - Anonymní uživatel

      Dobrý den.
      Zeptám se zda je v tom Baumaxu k tomu i nějaký ten "dárek" (nůž a kanystr) a zda poskytují v Baumaxu servis - údržbu, první zprovoznění...
      Za informaci předem děkuji.


    • Anonymní uživatel

      7. května 2010 - Anonymní uživatel

      Dobrý den, dárek se nedostal. O služby spojené s údržbou jsem se popravdě nezajímal. V obci máme brusiče nožů a řetězů. Olej si vyměním sám nejdříve po 5 Mth, následně každý podzim. Pokud by opravdu během 2 let k něčemu došlo, tak jim to odvezu. Zprovoznění není žádná věda. Je to má první sekačka. Dosud sem měl půjčenou starou sekačku od tchána. Dal sem ji dokupy dle návodu za hodinu. Kupte olej přímo od dodavatele motoru B&S. Benzín N95 koupte kvalitní, třeba na Shellce. Při montáži jde vlastně pouze o usazení "řídítek, na ně se namontuje páčky rychlosti chodu motoru, držák startovacího lana. Smontujete ještě koš, nalijete olej, benzín a vyrážíte. Nemusíte 3x zmáčknout a natáhnout benzín. Má systém Ready start. Při nákupu nad 10.000kč si nechte vystavit Baumax kartu. Může se hodit při dalších nákupech. Nakonec chci upozornit, že nejsem zaměstnancem zmíněné společnosti ani jinak k ní vázaný. Jsem jen spokojený zákazník.


    • SEKÁČ

      4. srpna 2010 - SEKÁČ

      Dobrý den, sekačka je v Baumaxu stále v akci do 8.8.10 a při středeční 15 % slevě po 17h (když získáte slogan týdne z rádia Blaník), je ta konečná cena docela k zamyšlení. Služby pro opravu jsou, např. Baumax Pardubice tyto sekačky dopravuje do Chrudimy, je i možnost si je tam odvézt sám a oprava proběhne rychleji. Při koupi inzerovaného oleje se vám záruka prodlužuje. Tak SEKÁNÍ ZDAR!!!


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.