AL-KO Robolinho 500 E 119833

Kdo nesnil o tom, že si volný čas vychutná na zahradě, místo aby ho trávil sekáním trávníku? O tom, aby nemusel řešit, kam s takovým množstvím posekané trávy? A o tom, jak mít...
17 990 Kč
Doprava zdarma, Do týdne
Doporučená nabídka AL-KO
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do týdne • 1 variantaZdarma150 neověřených recenzíDalší informace

Popis produktu

Kdo nesnil o tom, že si volný čas vychutná na zahradě, místo aby ho trávil sekáním trávníku? O tom, aby nemusel řešit, kam s takovým množstvím posekané trávy? A o tom, jak mít...

Parametry produktu

Výrobce
Typ pohonu
akumulátorové
Typ sečení
rotační
Robotické
ano
Šířka záběru
20 cm
Mulčování
ano
Skelet
plastové
Hmotnost
7.6 kg
Hlučnost
60 dB
Velikost sečené plochy
500 m2
Max. výška sečení
65 mm
Motor
elektromotor
MaxAirFlow Technology
ne
Kapacita akumulátoru
2.25 Ah
Napětí akumulátoru
20 V
Centrální nastavení výšky sečení
ano
S rychlonabíječkou
ne
Nabíjecí stanice
ano
Kuličková ložiska kol
ne
Ovládání mobilní aplikací
ne

Parametry produktu

Výrobce
Typ pohonu
akumulátorové
Typ sečení
rotační
Robotické
ano
Šířka záběru
20 cm
Mulčování
ano
Skelet
plastové
Hmotnost
7.6 kg
Hlučnost
60 dB
Velikost sečené plochy
500 m2
Max. výška sečení
65 mm
Motor
elektromotor
MaxAirFlow Technology
ne
Kapacita akumulátoru
2.25 Ah
Napětí akumulátoru
20 V
Centrální nastavení výšky sečení
ano
S rychlonabíječkou
ne
Nabíjecí stanice
ano
Kuličková ložiska kol
ne
Ovládání mobilní aplikací
ne

Popis produktu

Kdo nesnil o tom, že si volný čas vychutná na zahradě, místo aby ho trávil sekáním trávníku? O tom, aby nemusel řešit, kam s takovým množstvím posekané trávy? A o tom, jak mít neustále dokonale pěstěný trávník? Ale nemusí to být jen sen! Robotická sekačka totiž nejen seká trávníky až do plochy 700 m2 zcela automaticky a spolehlivě - navíc okouzlí svým dynamickým designem a tichým provozem.

Specifikace:

  • počet otáček volnoběhu: 4 000 O/ min
  • svahová dostupnost: 45 %
  • baterie: Li-Ion 20 V/2,25 Ah
  • záběr sečení: 20 cm
  • výrobce: AL-KO Kober
  • výška střihu: 25- 55 mm
  • doporučená plocha: 500 m2
  • záběr - nůž: plastový kotouč se dvěma nerezovými noži
  • doba provozu: 50 min
  • hladina akustic.výkonu: 60 dB /A/
  • rozměr: délka x výška x šířka: 600 / 290 / 400 mm
  • hmotnost: 7,6 kg

Plně nabitá:

V případě, že výkon baterie slábne, dojede ROBOLIHNO samostatně ke své základnové stanici a nabije se. Rychlejší nabíjení bez paměťového efektu a dlouhá životnost silné akumulátorové baterie díky lithium-iontové technologii.

Inteligentní péče o trávník:

Díky pravidelnému sekání je trávník vždy v optimální formě. O přirozené hnojení se stará technologie dvojitého nože. Díky ní se nasekaná tráva přímo v sekačce na jemno rozemele a vyfouká zpět na trávník. Nemusíte ani odstraňovat posekanou trávu. Svou kompaktní konstrukcí a inteligentním ovládáním zvládá také úzké pasáže o šířce jen 60 cm.

Neviditelná hranice:

Robolinho jsou připraveny v pouhých několika krocích: postavte základnu a zakotvěte ji. Položte dodaný kabel k vymezení půdy pomocí kolíků v trávníku. Nastavte časy sečení a hotovo. Vymezující kabel je nutné okolo prostoru sečení položit pouze jednou. Tímto spolehlivě zabezpečíte hranice pracovního prostoru.

Samostatná práce:

Díky přehlednému ovládacímu panelu je programování sekačky hračkou. Jednoduše zadáte požadované časy, kdy má robotická sekačka jezdit a hotovo.

Šikovný profil:

Silný sériový pohon - pogumovaná kolečka zabezpečují silnou trakci a dobrou přilnavost k půdě - stoupavost do 45%.

Nezávislá na počasí:

Zabudovaný senzor deště vám dá na vybranou: sekat za deště, nebo si udělat přestávku.

Na správný rozměr:

Přestavení výšky sekání je možné jedním pohybem ruky - bez komplikací a rychle. Výška řezu může být jednoduše otočným knoflíkem seřízena. Plynulý ukazatel výšky řezu a citlivá tlačítka dovolují komfortní obsluhu.

Vyspělá technika:

Nejdůležitějším prvkem sekačky ROBOLIHNO a spínací centrálou pro plně automatický denní provoz je základní deska. Rozpozná tak například překážky, samostatně se jim vyhne a vrátí se vždy včas na základnovou stanici za účelem dobití.

Čisté řešení:

Dvojitý systém mulčovacích nožů snižuje znečištění krytu, zajišťuje dokonalý vzhled posekaného trávníku a ušetří likvidaci posekané trávy. Oba kalené řezné nože se střídají v provozu v levém a pravém chodu a zůstávají dvakrát tak ostré. Otáčení nožů v nové geometrii se tato hodnota ještě jednou zdvojnásobí.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Vrtačky","https://vrtacky.heureka.cz/"],["Metly a háky ke kuchyňským robotům","https://metly-haky-kuchynske-roboty.heureka.cz/"],["Pánské klasické kalhoty","https://panske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/"],["Mražená jídla","https://mrazena-jidla-pizzy.heureka.cz/"],["Konzervovaná masa","https://konzervovane-maso-hotova-jidla.heureka.cz/"],["Tepelná čerpadla dělená splitová","https://tepelna-cerpadla.heureka.cz/f:33425:43428370/"],["Dámské ponožky Calvin Klein","https://damske-ponozky.heureka.cz/f:7496:1520425/"],["Krmiva pro psy s kožními obtížemi","https://krmivo-psy.heureka.cz/f:35767:44260703/"],["Porcelánové odpařovače na topení","https://odparovace-topeni.heureka.cz/f:37191:52321272/"],["Metličky Tescoma","https://metly.heureka.cz/f:19071:22760726/"]],"Vybrané značky":[["Sekačky XTline","https://sekacky.heureka.cz/f:6027:2152560/"],["Sekačky Oleo-Mac","https://sekacky.heureka.cz/f:6027:492266/"],["Sekačky Fimco","https://sekacky.heureka.cz/f:6027:44052685/"],["Sekačky Kärcher","https://sekacky.heureka.cz/f:6027:37601113/"],["Sekačky SA Trade","https://sekacky.heureka.cz/f:6027:19489667/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat vysoušeč rukou?","https://vysousece-rukou.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vysousec-rukou/"],["Jak vybrat zmrzlinu?","https://zmrzliny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zmrzlinu/"],["Jak vybrat běžkové vázání?","https://bezecke-vazani.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bezkove-vazani/"]],"Vybrané produkty":[["Demar Twister Lux Print zebra","https://detske-holinky.heureka.cz/demar-twister-lux-print-zebra/"],["3M proužky na ráfky kola reflexní","https://reflexni-pasky-a-klipy.heureka.cz/3m-prouzky-na-rafky-kola-reflexni/"],["Clatronic FD 3783 8 lidí","https://fondue.heureka.cz/clatronic-fd-3783-8-lidi/"],["Woody Set kolejí s přejezdem a točnou, 15ks","https://koleje.heureka.cz/woody-set-koleji-s-prejezdem-a-tocnou-15ks/"],["Chlapecká noční košile K1 míče fotbal šedá","https://detska-pyzama-a-kosilky.heureka.cz/chlapecka-nocni-kosile-k1-mice-fotbal-seda/"],["Esmara dámské těhotenské maxi šaty šedá","https://tehotenske-saty.heureka.cz/esmara-damske-tehotenske-maxi-saty-seda_5/"],["Kerra Nana 150x85x220 masážní sprchový box s vanou, LE1585N","https://parni-lazne.heureka.cz/kerra-nana-150x85x220-masazni-sprchovy-box-s-vanou-le1585n/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}