Poradna Fieldmann FZR 2048-E

Autor: Petr | Vloženo: 27.03.2024 000 15:34 | Témata: Poradna Fieldmann FZR 2048-E

Petr

Jak snadná je výměna nože? Který typ náhradního nože koupit?

Mám dotaz. Protože sekačku budu ze začátku používat i na trošku horším pozemku (prvních pár sečení, pak to bude snad lepší), tak bych rád věděl, zda lze snadno vyměnit nůž na sekačnce a také jaký typ koupit (v nabídce e-shopů je jejich víc, ale není tam přímo takový, který by seděl na novinky 2024). Díky.


  • Martin Rolc

    Martin Rolc

    28. března 2024

    Dobrý den, nůž na jakékoliv sekačce lze velmi jednoduše vyměnit. Musíte ale vybrat vždy pouze vhodný pro váš typ a model. Vždy by vám měl nůž prodat váš solidní prodejce stroje, který ho bude mít určitě k dispozici. Zejména u sekačky vaší kategorie je nutná přesná specifikace, protože sekačky vaší kategorie mívají různé nože na stejném typu ale různých letech (jsou použity různé unašeče nožů).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Petr

      28. března 2024 - Petr

      Dobrý den, děkuji za odpověď, ale vůbec neodpovídá na moji otázku a spíše jen opakuje moje premisy. A neurazte se, ale ta odpověď zní jako kdyby mi odpovídalo ChatGPT.

      Dovolím si tedy upřesnit dotaz, protože možná není vidět, že se ptám v poradně ke konkrétní sekačce.

      S ohledem na to, že v návodu k sekačce Fieldmann FZR 2048-E je napsáno, že se s výměnou mám obrátit na servisní středisko, tak se táži, zda je to opravdu takový problém si nůž vyměnit u Fieldmann FZR 2048-E sám. A zda navíc neexistuje nějaký návod pro výměnu nože mimo servisní středisko.

      Zároveň se přímo ptám jaký konkrétní náhradní nůž pro sekačku Fieldmann FZR 2048-E koupit.

      Díky za odpověď.


    reagovat na odpověď

Odpovězte na otázku Jak snadná je výměna nože? Který typ náhradního nože koupit?