Poradna Sekačky


Autor: | Vloženo: 17.03.2014 000 11:20 | Témata: Poradna Sekačky

Rommelsbacher

Riwall RPM 5355 HW, nedokážu najít výrobce

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    17. března 2014

    Cituji ze stránek výhradního dovozce do ČR.

    "Výrobky značky Riwall

    Ideou značky Riwall již od začátku bylo vyvíjet robustní stroje vybavené kvalitními komponenty, zabalit je do atraktivního kabátu a nabídnout je zákazníkům za velmi příjemnou cenu. Vynikající cena tedy není dosažena použitím málo kvalitních komponentů (častý jev u strojů této cenové kategorie), ale je přirozeně dosažena díky minimální poruchovosti strojů a s tím spojenými nízkými náklady na záruční servis, štíhlé organizační struktuře, minimem článků mezi výrobcem a koncovým zákazníkem a chytře a moderně nastavenými procesy při vývoji produktů a jejich zadávání do výroby. Samotné stroje jsou potom vyráběny ověřenými továrnami, které velmi často rovněž vyrábí stroje i pro další velmi známé značky. Výhodou těchto závodů je velmi kvalitní systém kontroly kvality.

    Každý nový model Riwall je pečlivě testován a většina produktů prošla i testováním v podnebných podmínkách České Republiky. Veškeré poznatky z testování se velmi rychle přenášejí do výroby. Proto stroje Riwall fungují tak dobře. Pokud se přeci jen něco pokazí, zákazník se může vždy s důvěrou obrátit na svého prodejce, který mu navrhne optimální řešení problému.

    Pokud tedy hledáte dobře vybavený stroj, který něco vydrží, má dobré servisní zázemí a navíc má velmi příjemnou cenovku, může být pro Vás volba stroje Riwall tou správnou volbou."

    Dodavatel Garland.

    J.V.
    LevEL

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • velký pepe

      17. března 2014 - velký pepe

      proč se skoro všude uvádí, že výrobce je firma Rommelsbacher?


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.